Single-tuft tandenborstel

Geniet van heerlijk schone tanden met de single-tuft tandenborstel! De single-tuft tandenborstel is speciaal ontworpen voor de moeilijk bereikbare plaatsen in je mond. Ook heel ideaal voor beugeldragers. Een goede aanvulling dus, bij het poetsen! De single-tuft tandenborstels zijn herkenbaar aan het plukje borstelhaar op een zeer kleine borstelkop. Deze kleine tandenborstel is een prima aanvulling op de normale tandenborstel en helpt bij de reiniging van je achterste kiezen of verstandskiezen. De single-tuft tandenborstel zijn makkelijk in gebruik. Voor optimaal resultaat van een schoon gebit is het aangeraden om de opzetborstel om de 2 maanden te vervangen. De single-tuft tandenborstels zijn te verkrijgen in alle soorten en maten.

 

Ideaal voor grondige reiniging

Met de single-tuft reinig je makkelijk achter de laatste kiezen en ben je er van verzekerd dat alle achtergebleven voedselresten zijn verwijderd. Ook beginnend tandplak verwijder je hiermee. Naast tanden voorzien van een beugel, reinig je met single-tuft ook openingen, kroonranden en gedraaide ondertanden. Met de single-tuft tandenborstel voorkom je kokhalzen en overgeven tijdens het poetsen. Goed nieuws dus voor mensen, die gauw kokhalzen tijdens het poetsen van de achterste tanden.

 

Perfect anatomie voor tandvlees

Met single-tuft bereik je een zorgvuldige mondhygiëne voor een betere conditie van de tanden, kiezen en tandvlees. De single-tuft tandenborstel staat bekend om de perfecte uitvinding voor de anatomie van je tandvlees. Het reinigt de kleinste tandhoeken! Tand voor tand wordt het tandvlees perfect schoongemaakt, zonder schade aan te richten aan het tandvlees. Prima passend voor beugels en implantaten.

 

Speciale poetsmethode

Voor de single-tuft tandenborstel is er een speciale poetsmethode ontwikkeld bekend als de solo methode. Speciaal voor de uitvoer van deze methode is er een speciale single tuft tandenborstel ontwikkeld, met een enkele ronde tuft van borstelharen. Een ronde tuft, die zorgt voor een perfecte ronde pasvorm, welke de filamenten geheel doet aansluiten op de anatomie van het tandvlees. Reinigen hiermee doet je een zachte streling ervaring hebben voor het tandvlees! Deze poetsmethode is ontwikkeld door Profylaxe-specialist Jiri Sedelmayer. Voor de juiste single-tuft tandenborstel is het goed jouw mondhygiënist om advies te vragen. Die kan na een goede observatie van je tanden, je het best adviseren hierin.

 

Keizer Karelpark Tandartsen Amstelveen
Lindepark 2a
1185 LD Amstelveen