De CureTape, voorheen bekend als de C-tape, is een transparante tape met een natuurlijk klevend oppervlak die kan worden gebruikt als tijdelijk verband om wonden te verzorgen en te beschermen. Het is gemaakt van 100% biologisch afbreekbare en veganistische materialen en heeft geen toegevoegde chemicaliƫn of kleurstoffen. Het is een revolutie in pijnbestrijding die niemand ooit eerder heeft gezien.

 

Wat zijn de beste toepassingen van Curetape?

  • Blessurepreventie: De tape kan voorkomen dat de huid wordt beschadigd door krassen of kleding.
  • Blessurebehandeling: de tape kan snel en gemakkelijk stoppen met bloeden voor verwondingen zoals schaafwonden, snijwonden, kneuzingen, brandwonden, lekke banden.
  • Zelfzorg: je kunt het op de huid van je kind of een ander deel van je lichaam gebruiken om hem te beschermen tegen verwondingen wanneer hij buiten speelt.

 

Waarom u Curetape moet leren gebruiken en andere voordelen van het gebruik ervan

Curetape heeft vele voordelen die verder gaan dan de eenvoudige functie van het dichten van kleine waterlekken. De veelzijdigheid van Curetape maakt het een belangrijk item om in uw noodpakket te hebben. De kleefkracht is eenvoudig te verwijderen en kan meerdere keren opnieuw worden aangebracht zonder iets te beschadigen. Er zijn ook nog andere voordelen, zoals het vermogen om een antislip oppervlak te maken dat sterk genoeg is om gewicht te dragen of zware voorwerpen op te houden, en het is gemakkelijk te gebruiken, zelfs als je in het donker bent met beperkt zicht.

Hoewel mensen misschien denken dat ducttape prima is voor hun doeleinden, moeten ze weten dat het de kleefkracht van curetape mist. Dit betekent dat er meer lagen nodig zijn dan curetape om alles bij elkaar te houden, en het resultaat zal minder duurzaam zijn dan wanneer je curetape zou gebruiken.

 

CureTape: de remedie voor beknelde vingers

Dit is het meest voorkomende probleem bij de meeste mensen. De CureTape kan dit helpen voorkomen. Het is een dun verband dat aan de huid plakt en heel gemakkelijk te gebruiken is. Je trekt gewoon de achterkant eraf, plaatst hem op je vinger en verwijdert hem als je klaar bent om weer te gaan typen. De CureTape is ontworpen voor mensen die hun handen gebruiken voor werk of spel – zoals muzikanten, timmerlieden, koks, chirurgen – wanneer ze hun vingers vrij van pijn of krampen nodig hebben terwijl ze werken of spelen. CureTape werd in 2016 gefinancierd door Kickstarter en is sinds 2013 in ontwikkeling. Curetape is de toekomst!